Mobbing

Det er hva som får deg til å føle deg tom, alene, svak, stygg, uønsket... knust! Alle vet at det er galt, men noen forsetter bare for å være kul eller ''populær''. Det er greit å gjøre noen feil, men når du har gått så langt at det selv ringer en bjelle, så er det bare å slutte.

Å kalle noen stygg gjør deg ikke pen. Det er innsiden som teller, å da snakker jeg om personelighet! Når noen er snill, får det deg automatiskt til å føle deg tryggere og bedre. Glad for alt vi vet! Det å mobbe andre for interesser og religion er bare tragiskt. mest fordi det ikke kan gjøres noe med. Liker du noe, så liker du noe. Å tvinge seg selv til å ikke like noe man allerede liker går bare ikke. For du vil alltid like det dypt i hjertet med mindre du blir lei.

Mange gjør feil, sier ting de ikke skulle ha sagt. Det er da det er viktikst å beklage. Selv om du er redd så gjør det bare ting værre viss du hjemmer deg. Ingen vil hate deg mer etter å si ynnskyld. Da er det selvfølgelig nødvendig å vise at du mener det, men du må ikke forvente å bli tilgitt. Jo lengre du venter, jo verre blir det. Så beklag så fort du kan, selv om det kanskje har tatt år for å innse at du gjode en feil. 

Vis du mobber, og ser for deg at alt kjer med deg, da blir ikke så glad. Mobbeofre blir sterkere., fordi de går gjennom mye tungt. Noen klarer ikke mer, som fører til selvmord og kutting.

Hva er vitsen med å kutte? det er veldig mange som spør og bare tenker ''omg for en freak'' Mange kutter seg fordi de rett og slett er sint, lei. De trenger noe å ødelegger eller skade. Vis man får ut anger blir det litt bedre en stund. Mange har selvfølelig andre grunner også.

Så jeg ber deg å slutte om du er mobber. Jeg har gått gjennom alt selv, gjør det delvis nå også på grunn av mine ''klassekameraters gode evne til å respektere'' Har selvfølgelig venner jeg kommer til å elske for livet. Det er kanskje ikke så overranskende, men vi alle har gått gjennom dette! Det er derfor vi er venner, fordi vi forstår enværs sitvasjon. Vi stoler på værandre og RESPEKTERER våre interesser!!!

Jeg lover deg, det er ikke vanskelig å slutte!!


Til slutt skal jeg legge inn en sang som har inspirert meg <3

Avril Lavigne: Keep Holding On
- Nekii

5 kommentarer

car0linetaanevig

01.09.2012 kl.11:34

er dritt lei av alt som heter mobbing.. Er så utrolig frekt av noen folk

Sofie

02.09.2012 kl.00:35

har gått gjennom dette også, bare les mitt siste innlegg :/
hater mobbing, unødvendig !

Elsker bildene ! ♥

Jennifer

04.09.2012 kl.15:02

Jeg vet også hvordan det føles ,det er ingen god følelse og bli mobbet for utsene eller hvordan du er . Om du ser ut som en litt rund person ikke bry deg du hvet jo hvorfor de proviserer deg , du hvet jo hva de skal si hver dag på skolen ! Alle de som er mobbere hvet hva de gjør ! Allt dette gjør de for de har ikke noe bedre og snakke om de er usikker på seg selv og har ikke noe bedre og gjøre på . Men det er opp til oss hvis de kommenterer utsene ditt si tilbake Ta deg en titt i speilet og om de kommenterer kroppen din sier du bare OY og du snakker om meg ?! og om du ikke tør snu ryggen din og si er det noe som virkelig feiler deg ? Er du så usikker på deg selv at du må plage andre ? Jeg er like mye vert som deg idiot Tro det eller ikke Jeg er ferdig med deg gidder ikke og bruke min dyrebare tid på deg ! Og så går du det er alle du bør gjøre ! Flere tips Gå inn på JenniferJ.blogg.no

Maren

07.09.2012 kl.21:32

Utrolig bra og sterkt innlegg! Vi trenger flere som skriver om sÅnt fordi det er så viktig! Utrolig bra at du stiller fram og skriver så sterkt.

Skriv en ny kommentar

Nekii

Nekii

13, Bodø

Hellu! Jeg er en jente som elsker alt av japan! det vil si at jeg elsker anime, manga <3 På fritiden holder jeg på med chearleeding, musikk og venner for det meste! Har også to nydelige katter ^w^

Kategorier

Arkiv

hits